Szolgáltatásaink

Konzultáció  – szerhasználóknak illetve hozzátartozóknak

Az állapotfelmérő beszélgetést követően közösen hozunk döntést arról, hogy ez az ellátási forma megfelelő megoldást jelent. Az egyéni konzultációs folyamat általában 6-8 alkalomból áll, heti rendszeresség mellett, megszakítás nélkül.

Konzultációra 16 év felettieket (18 év alatt szülő/gondviselő beleegyezésével), a szerhasználó önkéntes jelentkezése esetén tudunk fogadni. Az első konzultáció során felmérjük a szerhasználó állapotát,  Orvosi állapotfelmérést minden esetben végzünk, ha a hozzánk fordulónak pszichiátriai problémái is vannak. Ez alapján szakembereink segítségével, a klienssel egyeztetve meghatározzuk a további szükséges konzultációk formáját és gyakoriságát. A konzultáció időtartama általában 45 perc.

Önismereti és életvezetési tanácsadás

Az önismereti és életvezetési coaching egy 5-10 alkalmas, heti, kétheti rendszerességű folyamat, ahol lehetőséged van ránézni egyes életterületeidre (munka, hivatás, párkapcsolat, családi-és baráti kapcsolataid, jövőbeli terveid, stb.). Ahol el vagy akadva, meg tudjuk keresni a továbblépési lehetőségeket. Rejtett erőforrásaid felszínre hozásával céljaid elérését támogatjuk. 

Elterelés

Az elterelés lehetőséget ad arra, hogy azok az alkalmi droghasználók, akik ellen büntetőeljárás indul kábítószerrel való visszaélés miatt, egy 6 hónapos programban vegyenek részt. Egyesületünk megelőző-felvilágosító szolgáltatást kínál alkalmi droghasználók számára, ami informatív önismereti csoporthoz hasonlóan épül fel, melyet szakképzett szociális munkások moderálnak. 

Amennyiben ilyen helyzetbe kerültél és elterelésre van szükséged, hívj bátran bennünket:

+36 20 2237253, +36305565931

A szolgáltatás INGYENES.